Fredag igen

Oj va den här veckan har gått undan. Trött efter förra helgen och verkligen 110 på jobbet med utflykter och vikarier osv. Den här helgen har vi inget planerat förutom packning som vanligt och kanske städa oss ur källaren. Bella har avslutning på simskolan åxå. Så det är så lugnt det kan bli just nu. Men M är ledig så allt är frid och fröjd! Så skönt att ha mer tid att spela på nu när säsongen är slut.🙏🏼

Imorse var jag på spinning. Det var lite lite att ha ett halvt dygn med återhämtning sen jag va där igårkväll och körde ett konditionspass. Så, då fick jag skryta om det me. 


Trevlig helg!

vilken hääälg!

Det var 110 från början till slut med härligheter. Och det då själva fanken att man ska bli så trött av sånt!


I fredags strosade vi runt och bubblade lite här och där. 

Till slut släpptes Sara ut och möte upp. Vi tog lite mer bubbel down town och sen hem till hotellet för piffande. Vi tog nerförsbacken till restaurangen Aubergine och käkat micket micket gott. Vid 22 drog vi vidare, sen vidare, sen vidare fram till 04. Sååå bra musik på alla ställen, jättekul!


I lördags lämnade vi av Lina i stan och susade ut till Ingarö. Där jobbade vi till sena natten inför Saras loppis som gick av stapeln på söndagen. Jag, Saras underbara moder Ullaoch hennes andra Maria assisterade när alla goa tjejer ramlade in och shoppade loss. Efter ett tag när allt flöt på hjälpte jag och Ulla mest till med bubblet....rasande trevligt!❤
Nu är det bara full fart mot flytt!

M hann packa rätt mycket i helgen så vi är på god väg. Längtar så mycket!

back

Skriv inläggstext 

Vi har vart hemma och vabbat lite, storasyster och jag. Förra gången S var förkyld fikk han krupphosta och nu var det dax igen med lite adderad feber. Det håller inte på länge och blir bättre när jag sitter upp med honom en stund men det låter så jobbigt när han inte får luft. Nu är han if bättre och kommer inte febern tillbaka så kör vi jobb ochförskola imorrn. Det blir in kortvecka för på fredag åker jag till hufvudstaden! Ska bli sååå roligt!!


Idag såg jag att mina övervintrade pelargoner knoppar som tusan! Ska ge dom finare krukor i nya huset och en fin fönsterplats.

Det ska bli så roligt att fixa uteplatsen med möbler, stora krukor, växter och kanske en och annan ljusslinga.

Nu ska vi se hur det gikk i matchen. Kan d bli mer spännande?!?!