solens energi

Igår va vi ute på trevligheter.
(null)

Idag skulle jag tränat men en kombi av trött i ögat och världens största sol ute gjorde att jag tog en go prome ute istället. Men innan det började det klia lite i trädgårdsfingrarna. Det är kul med växter alltså. Forska i hur man ska sköta dom å prata me dom.
Innan jul tog jag några qvistar från murgrönan i vardagsrummet och dom gjorde som dom skulle å rotade sej. Den dess har dom väntat på en kruka att leva vidare i. Och idag fick jag riktig feeling i solväggen. Så dom fick ny kruka och Sigges moncterior (stavas?) och utökat boende. Dom har vart så kinkiga och sett ledsna ut och vill ha vatten varje kvart. Det visade sig va ungefär 1 cm jord kvar och resten rotsystem..
Så jag ansade och nu ska vi se hur d går.
Snarkfest för den oinvigde men spännande för växfantasten.🌱
(null)

Ankorna är tillbaka, ett vårtecken. För tidigt jag vet. Vi är mitt i vintern.
Men nu har jag gått vidare med ett löfte till mig själv att nästa vinter ska jag ta till vara på med skidåkning och skridskor på frusna sjöar. Men för nu är vintern förbi vad mej anbelangar. Mot vååååren!😎🦆
(null)
Go tacolunch i solen.Första gången

Bella härdar på med handbollen och tycker nog egentligen det är rätt roligt även om det gnälls en del innan träningarna. För ett par veckor sen var det dags för första cupen och det var väldigt roligt att se! Hur de kunde hitta varandra och passa, räkna de 3 stegen osv. Väldigt bra domare åxå som berättade vad som hände vid en avblåsning och hur man ska göra. 
(null)
Pirrigt innan men mycket nöjd efteråt!

Igår var det även dags för andra omgången av simskolan. Där är det däremot inga tveksamheter. När hon kom upp ur bassängen var det första hon sa "jag längtar till nästa gång!"
(null)
Nypigt efteråt!
Det blir en lite härjig vår med hästar, handboll och bad för den här madam. Egentligen är det lite mycket tycker vi för en snart 7 åring. Men vi checkar av allt eftersom, hur det känns och är d mycket nån vecka är det bara att hoppa över. Inte så blodigt bara lusten är med!
I fredags fick vi äntligen en ny soffa! ÄLSKAR den!! Så mysig å go, man vill aldrig gå upp!💛 Och den öppnar upp rummet när den bara har en divan. Nu ska bara en lampa på plats så blir d👌🏼.
(null)

(null)2018

(null)
Såhär känner vi oss inför det nya året. Vi hade ett härligt firande med gamla och nya vänner. Och vi fick första parkett till fyrverkerierna alldeles ute på gatan.


(null)
Ja det började typ växa ut skumtomtar på oss till slut och vi kissade julmust. Nu har vi detoxat iaf ett par dagar.


(null)
Snön?!?! Blir man deprimerad eller?? Jullovet då man bara ville gå å lägga sej..


(null)

(null)
Flera dagar hängde vi ihop och dom hittade varandra sötpropparna.

Imorrn drar jag och systra mi igång festligheterna kring vår bemärkelsedag som går av stapeln på tisdag. Det blir spa och käk och framförallt BF!! Navelsträngen började återutvecklas igen så mycket som jag och ompalompisarna hängt ihop nu. 
(null)

✌🏼✌🏼✌🏼💋💋💋