Bing fes.....usch

Igår anlände jag till Gbg och casa de Nellie i Haga. Lillstrumpan mötte upp mej med sin mommy i moderiktiga converse å slitna stuprörsjeans. Jag vet vem jag vill att min framtida unge ska ärva kläder av iaf. Jag å Natalie tog varsin sallad på lobotomidonken som hade 2 öppna kassor, otrevliga personal, 5000 gäster å inga hamburgare. Jag är den förste som står upp för Gyllene måsen å bidrar gärna till att Roland Macdonald kan bygga ett nytt hus i Kuala Lumpur men d här va faan to much! Jag är inte upprörd, jag är besviken. 



När vi kom hem till lägenheten hjälptes vi åt att sätta upp ett rosaprinsesstält som var utformat helt mot allt genustänk. Men eftersom Nellie är ett stor fan av Byggare Bob och leksaksbilar så känns det rätt okej. Så menas stort N trixade till sig och gjorde mat så lekte jag å litet N i tältet å la pussel å kolla på bilar och farbröder i fönstret. jag gjorde nästan en Michael Jackson men paret Harvey/Johansson bor på markplan så skadan hade inte blivit så stor.
Jag ser iaf fram emot vår lilla minikräftskiva om några veckor ,ska bli askul!!!

Nu tänkte ja boka lundell men d gick ju inte för sig. tydligen går bankerna på semesterfart eller något för överföringarna kommer inte in på mitt konto. Aja han e ju inte så het som han en gång var så biljetterna finns nog kvar.

äh va tråkig ja e.

ciao darling ciao