closer

En dag närmare besök! Det går så fort men ändå så långsamt. Redan på måndag som våra systrar och A kommer hit. Det ska bli mycket intressant att se hur vi ska kunna hålla sams på 77 kvm i en vecka. Kanske tur att jag å M jobbar lite så det blir lite luft till dom andra imellanåt. Vi har inte planerat så mycket heller vilket känns skönt. Blir ju så när småtrollen är med. Men vi ska iaf kanske gå till badhuset (har inte informerat om det än men ni läser ju här så, badkläder medtages), vi ska ut å käka och fira Agga som fyller den aktningsvärda åldern av 29 år och vi ska givetvis ha melodischlagerfestivalfirande med pompa och ståt!

Om jag inte blir inkallad så ska jag och M nog gå på bio på fredag. För en gångskull går det lite filmer som vi vill se. Hänger ju inte på bion allt för ofta men när vi gör det lyckas det bara gå halvbra filmer som vi egentligen inte har lust att se. Men nu har vi chansen! Det ska bli myyyys!

Så ser alla till att hejja fram modo nu sista veckan av grundserien! Se så! Fram med flaggor och banderoller nu hemma i soffan.