Aarrggh!Superblygis innan dansuppvisningen.
Tog inte ETT steg när det var deras tur att skaka loss till Gosa, gosa. 
Men ändå hur nöjd som helst efter föreställningen och ville dansa igen. Enligt henne hade hon dansat och det är det som är huvudsaken. Jag öste beröm och hon fikk ett godishus av sina fans Majja och tanta Lena.
B var mycket nöjd med att få ha sin (för liten) piratpyjamas på sej. Innan vi åkte stog hon framför spegeln och övade på sina "Arrgghh! Arrghh!" och sa att "vi är elaka pirater du och jag mamma. Och jag är kapten." 


Efteråt tog vi en fika på stan och träffade på självaste Santa Claus! B satt i knät och önskade sej paket....som man kan öppna. Och gav tomten en pepparkaka för att förbättra sina chanser ytterligare. Nu hoppas hon att han kommer till både mormor och farmor och farfar.


Eftersom det var kallt som en isbjörns
rövhål idag så slank vi in på bibblan å lekte lite och spelade på datorn. 

Väl hemma svängde vi ihop en saffranskaka till adventsfikat imorrn och ställde fram ljusstaken så nu är det bara full fart mot julen.

Som ni märker är allt så skimmrande härligt här.....
Att jag har vart ensam med en trotsig 2 åring i 4 dagar, början till foglossning så ja inte kan lyfta och går som en anka, vi badar i dammråttor, lever på müsli, sover fortfarande på madrass på golvet och att Tvn slumpvis varje dag väljer ut vilka kanaler som inte ska fungera el inte har nåt ljud och kaffet är slut behöver vi ju inte orda så mycket om.