dagarna som är dagarna

Dagarna går och än finns det inget piffit att visa i vårt nya hem. Sakta men säkert packar vi in oss. Men som jag sagt till alla det är så skönt med plats! Känna att man kan ha var sak på sitt ställe. Få ställa undan saker. Underbart!
Nu har vi äntligen beställt tapet till köket. Tro när den kommer upp bara. Så mycket vi vill göra. Känns så kul att ha framtida projekt som inte är så avancerade att det behövs massa tråkigt förjobb som dränering el byta badrum el dra el eller nåt. 

B sitter just nu och inviger badkaret. Dom har snålat på vattnet förra ägarna. Det är inget tryck i slangarna precis. Tog hem halvtimme att fylla upp karet. Huset kommer väl få en chock av vattenbelastningen nu när vi bränner på.
Idag verkar nån vart här och monterat in parabol åxå. M fixar och donar så ja hinner inte med i svängarna. Tur jag har som har honom!!
Min favorittapet i huset. Vill inte riktigt göra mej av med den. Lär ju få hänga med ett tag till. Gästrummet e ju inte prio direkt. Framförallt när gästerna lyser med sin frånvaro denna höst, ehum.....