Vecka 30

Joså, det rullar på. Jag börjar bli lite otymplig även om det inte är så mycket mer än magen som växer än så länge. Men bumlingen tar sin plats och gillar inte när jag vrider el viker ihop mej för å dra över skor el byta sida i sängen. 

Menas vi ser tiden an kämpar vi på med operation blöjfri. Tycker att det går bra just nu. Man får ha lite tålamod me donnan som inte alltid vill gå på toa och kan tycka att det är rätt bekvämt me blöja. Men skam den som ger sej och nu är det faktiskt inte många olyckor som händer. Hon har fortfarande blöja när dom er ute åså på förskolan och på natten men annars kör vi stenhårt. 
Denna veckan har hon varje kväll kommit upp efter nattningen å sagt att hon är kissenödig. Vi har gått på toa å sen har hon somnat.
Men ikväll hade hon satt det i system och var uppe 3 ggr för hon var "kissenödig" på andra försöket klämde hon fram några droppar så 3e gången var det ju inte så troligt att hon var nödig igen.
Kanske inte så kul å läsa om blöjavvänjnig men det är min hobby just nu känns det som.

Imorrn är det fredag igen och vi ska ha fredagsmyys me enhiladas och götta. Härligt lugnt ska det bli som uppladdning inför match för M och jobb på meatingroom för mej på lördag och IKEA och Birsta på söndag. B ska va med Malin och Tom som hon surrat om sen kalaset så hon är nöjd.

Bella paparazzi hos barnmorskan i tisdags.
Har ungefär 40 bilder av varje motiv...


Bokmalen var överlycklig och började sluka direkt när hon öppnade paketet från fadder Marcus och Becka. Härliga klassiker som Nicke Nyfiken och mumintrollen (flodhästboken som B kallar den, tog ett tag innan ja knäckte vad hon pratade om), mamma Mu och vår i bullerbyn. 
Konsten att läsa mycket för sina barn är att läsa något som man själv gillar. Det lyser igen och blir roligare för alla.

Fridens på er!