Lägesrapport från mej till mej

Lättare å skriva här än i nån bok som man packar bort i varje flytt eller feng-shuiattack.
Bra att ha åxå så man inte saltar historierna om sina exemplariska barn i efterhand (ehum Mi..) till avensjuka nyblivna småbarnsföräldrar som bara vill höra att vi åxå hade ett helvete med sömn mat och nattning. "-När dom sov hela nätter?..ja dom va väl 3 veckor." När det egentligen var först efter 4 månader. Man glömmer så fort det trista (tur!).

Iaf, vi har inte riktigt koll på hur Stardust vill ha det ännu. Vi kör ju med både ersättning och bröst men blir nog mer och mer ersättning. Lättare att hålla koll på hur mycket han äter och han blir nöjdare därav vi nöjdare.
Men det som man blir riktigt kockofläng på är ju sömnen. 1timme här, 20 minuter där, 3 timmar idag, förmiddag imorrn och kväll igår. Åxå saltade historier man får till sej om ungar som sov jääämt när dom var nykläckta. Äh!! 
Stardust har hack i sin mat-och sovklocka. Ibland ringer den efter sekundvisaren å ibland efter timvisaren.
Idag sov han bara kortisar fram till 16 och sen 3 timmar fram till 19. Igår sov han 3 timmar på förmiddagen å sen bara duttar på eftermiddagen.
Vi har iof olika schema varje dag nästan så det är väl inte så konstigt kom jag på nu att han inte är likadan varje dag som vi flänger runt.
Men nu ska vi ju va på gardis i veckan så då blir schemat lite mer samma. Får se om han ändras med det.
Lille S, som han får haka på bara. Hade ju vart mer rimligt å bara va kvar i övik å sitta på arslet hela dagarna men vi ska ju promt krångla till det som vanligt. 
B har iaf gått från att säja att hon inte gillar bebisar till att hon och Stardust är bästisar.❤ Tror det kommer lösa sej med syskonen bus ändå.
Nu sover han så nu ska jag sova.
Nattinatti