Nu ska julen kastas ut ut ut, maten den har redan kommit ut ut ut.

Hela vårt julfirande var så lyckat med ett mi dre lyckat men ändå effektivt avslut.


Vi sladdade in i sjuntorp och det dröjde ändå några timmar innan Bella fick den årliga julklänningen.
Tada! En 5 årings dröm.


22e åkte vi hem till Josefine och Henks nya hus för samkväm. Alla hade med sej jättegod mat och vi hade med ost för miljoner som vanligt när jag inte kan be om en mindre bit än charkuteristen visar. Hon tyckte allt hon sålde var såååå gott! En het kandidat till smitspridar SM som gick av stapeln några dar senare. Kanske hade hon  

sina talliga fingrar på allt smaskigt gått för långt. Vi återkommer till det.

Iaf, det vart julklappslek, glöggprovning och jamfest i ett rasande tempo så kvällen tog slut alldeles för fort.

Lånat bild från Sofia.

Den 23e firade vi hos Ms föräldrar, åxå med god mat. Vi åt upp på en nanosekund för sen var det julklappsutdelning. Vi fick b.la en gjutjärnsgryta som vi önskat oss (vuxet). Jag fikk en CK tröja, goa grejer från Rituals, Shepardtofflor (i leo såklart), skumpaglas från Gynning. . Nu har vi varsitt till nyår.

På julafton åkte vi hem till mamma och Leif. Vi var alla på samma plats för nästan första gången nånsin. Vi åt (god mat som jag inte riktigt vill kännas vid än.)och skrattade och umgicks. Det var julklappslek och ni kan se hur det gikk i kommentarerna under bilderna som jag igen lånat av Sofia utan lov.

Sen blev några lite trötta och vilade en smula. Innan vi skulle....jodå, äta igen. Kanske förberedde sej deras arma kroppar redan på det som komma skulle. För dessa oskyldiga små liv är 3 av 17 av totalt 20 personer som ett dygn senare på olika sätt blev av med julmaten i raketfart. Elias, Mi och Livia var först på eftermiddagen och sen föll vi som furor allihop. Vi fick in rapporter från hela kommun om hur släktingar vek under, gammel som ung. 
Men efter att vi gjort av med det mesta och skickat ut dom få överlevande för att köpa salta pinnar, cola och bananer är alla nu hyfsat redo för att fira nyår.
Fingers crossed!