Vi är uppe!

Vi kunde inte komma på igår om det är fram el bak med klockan. Samma vare år, vi enades om farmåt. Det var framåt. Men klarade oss rätt bra ändå. barnen vaknade kl 6, vintertid.
Igår var en micket, micket härlig dag. Bella lekte hela dagen med grannarna och jag och Sigge var ute både på för och eftermiddagen. Slängde skräp, krattade löv, spelade hockey.

Idag ska vi försöka hitta lite varmare vinterridskor till Bella. Hon ska på dagridläger nu på höstlovet. Va i stallet 2 hela dagar, vi tycker nog det är lika spännande allihop.
Sen i eftermiddag ska hon på halloweenparty och efter det ska vi försöka ta oss till en husvisning. Känns som B börjar bli lite less på att kolla på hus och att vi aldrig köper nåt. Så bor vi inte i vårt "eget" hus heller. Tror det känns lite förvirrande och oroligt när man bara halvförstår vad som händer och inte har nån kontroll. Vi har ju direkt nånstans barnen kan vara om vi ska på en visning så dom måste ju oftast följa med.
Inte det värsta ett barn kan vara med om men känns inte bra att hon känner så. Eller så var hon vara tvär i fredags och ville åka till ridskolan istället. Well see.

I torsdags mös vi på iaf! Kläde oss fina och gikk på restaurang för första gången som kvartett. Vi valde Pitcher's med rustikt möblemang och pannkakor på menyn. Det ringde lite mycket i Bs (låtsas)telefon bara, samtal som hon var tvungen att ta tydligen...