va händer här då?

Jo i okronologisk ordning så var jag med Bella på skola i fredags å hälsade på. Jag hängde både knäveck och gjorde en rymddans. Pretty impressive..
Så roligt att se vilken go klass hon verkar ha och jättebra fröken, lugnt arbetsklimat och stressfritt upplägg på dagen.🙏🏼
(null)

M har inte haft matcher den här veckan (pga av back to back match i helgen) så vi har haft det ganska lugnt hemma på eftermiddagarna/kvällarna och kan hjälpas åt. Det var tur....för att.....B har fått mask i magen så vi har behövt tvätta mammornas mammatvättberg, varje dag. Och städat badrummen och dammsugit varje dag. 2 av 4 har åxå blivit risiga i kistan av masktabletterna ( uuäähh!) så idag vabbar jag med Sigge som inte riktigt kunde hålla tätt igår och blev lite hängig av det. Idag verkar han dock vara tillbaka på banan åxå (och även den andra familjemedlemmen känner sig ok).
(null)


Idag susar farmor hit och hämtar kidsen till Sjuntorp. För jag och M åker iväg med våra jobb. 
Jojomänsan, en kommunalanställd ska på spa Bubbis. Nu är ni avensjuka vaaaa.
Vi ska ha kompetensutvecklingsdag på Selma spa och sen gotta oss. Ska bli så gött! Hängde ju där även för några veckor sen med några av tjejerna i laget. Ibland kommer allt gött på en så samme gång. Då embracer vi bare.

I lördags var vi på match och nu har även Sigge fått upp ögonen för Ture så det blev både kram och high five. Ture dök ju upp när Sigges avdelning gjorde studiebesök på Ms jobb så då fick dom nog fin kontakt.💕
(null)

(null)


Idag är planen att jag ska ner på stan och strosa och träna ikväll. Fixa min klocka, hitta julklapp till Sigge, kolla efter jultröja osv osv.
EFTER jag har tvätta och städat, igen.
Sen får vi se vad helgen bjuder på i övrigt!