Det börjar öppna upp, det börjar öppna upp, det börjar öppna upp

Äntligen börjar jag se skymten av bitar falla på plats i vår och sommarplaneringen. Jag pratade med min handledare på avdelning Jollen i morse och det var helt grönt att jag gör min VFU där. *yyeeiii* Verkligen perfekt plats just nu. Förskolan ligger precis runt knuten från campus och det är en småbarnsavdelning och dels av den anledningen att det är den åldern som jag inte testat på tidigare under utbildningen och dels att småkottarna ligger och vilar efter maten så då kan jag pipa hem eller ta dit M så jag kan mata min egen lilla kotte. Slutligen lätt min handledare supertrevlig och hade koll på att vi precis fått barn och det var inga problem att jag var där 2-3 ggr i veckan istället för hela veckan. Känns så gött!!!

Andra bitar som hittat sin plats i pusslet är att vi igår blev färdiga med vårt grupparbete (Bra jobbat Caroläänne å Beez!! Bästa bästa!) , snart e jag färdig med min individuella uppgift och kursen slutar denna veckan sen är det ingen mer schemalagt tid i skolan förutom 2 PM-tider och en redovisning.
Perry säger att han än så länge e supernöjd me vårt ex-arbete och vi har kommit en ganska god bit på vägen. Jag har bestämt vilka jag ska skicka enkäter till och vilka jag ska intervjua. Vi börjar se en kontur av arbetet äntligen!

Vidare har vi slopat utlandsresan i sommar och satsar på Gotland istället. Jag pratade med Helena och hon tipsade om deras boende som dom hade förra sommaren och det verkar passa oss åxå med vår lilla kicka. Så jag ska ringa hon som har hand om det senare idag och se om det är ledigt när vi tänkt oss. Annnars låg det ute sjukt mycket sommarboende på Blocket så nått ska vi nog få tag i. Jag och Sofia var där och hälsade på Helena för några år sedan och det var superfint och mysigt! Det blir bra träning med att rulla barnvagnen upp och ner för alla backar kom jag på nu...

Hmmm nåt mer? Vi har börjat kicka på dopet och den planeringen har också stor potencial (stavas?) att gå i lås. Jag ska ringa imorrn och kolla med kyrkan osv. Det involverar även gardis och det är ju alltid bra!

Nähä ni nu kan jag inte sitta här längre. B sover och jag ska trixa till mej å kanske plita ner lite mer i min uppgift innan vi ska till bvc.
Ville bara att ni skulle veta att det är en bra måndag! BAAM!