frukost!

Jag har ätit macka med mosat ägg å kaviar på. bland det svåraste som finns att äta. jag vet d. därför hade jag förberett med papper och dylikt för att torka upp slabbet när ja spiller. MEN jag klarade att få i mej hela mackan utan å spilla minsta smula............tills jag skulle ställa ifrån mig tallriken och den nermosade gaffeln som låg på flöööööög över bordet och ner på stolen för att tillslut landa på golvet och nu ser det ut som en äggmassaker hemma hos mig.

Jag håller sakta men säkert på att jobba mig igenom min lägenhet med dammsugare och trasa för att allt ska va tipptopp när gynning dyker upp ikväll. Igår tog jag tag i toaletten och spolade hela golvet och rensade i sminkhyllan. Nu på morgonen har jag övergått till köket och svabbat diskhon och torkat av skåpsluckor, fläckt, mikro. Nu ska jag hissa ner mig till tvättstugan och få det gjort med så d finns fina rena handdukar till min gäst.

ciao darling ciao

hell yeah!

Jag har ett problem. jag tränar rätt mycket nu (fanfar för mig) som en direkt avhängning (akademiker) av detta måste jag duscha hela tiden. Och jag gillar inte att duscha. Inte ens lite. Om det fanns ett alternativ till att duscha, som t.ex att inte duscha, så skulle jag välja det. Spec på kvällen när jag måste gå å lägga mig med blött hår, d e obehagligt. Mitt hår mår inte bra av att duscha i tid och otid. I´m Maria i´discusting.

Roligare saker! Imorrn kommer Jenny hit. wohooo! Min egen lilla Carolina Gynning! vi ska ha så kul så kul så kul!
tyvärr får hon inte träffa hela gänget efter som vi e några töser kort. Sanna å Sanna e hemma å Flåset me men vi hoppas fortfarande att hon tar sitt förnuft till fånga å kommer tillbax till osss.

ciao darlin ciao

Qul

Ja å Q har varit ute å sprungit redan. Bing va me å va crazybananas, sprang i vägen å skulle kissa i farten. Illbatting!!!! nu ska ja snart på föreläsning. vår skara krymper, idag e d nog bara ja, Q å Sjöan. ÅÅhh imårrn kommer Jennnnyyyyy. d ska bli sä jävla roligt!!!