Vi är uppe!

Vi kunde inte komma på igår om det är fram el bak med klockan. Samma vare år, vi enades om farmåt. Det var framåt. Men klarade oss rätt bra ändå. barnen vaknade kl 6, vintertid.
Igår var en micket, micket härlig dag. Bella lekte hela dagen med grannarna och jag och Sigge var ute både på för och eftermiddagen. Slängde skräp, krattade löv, spelade hockey.

Idag ska vi försöka hitta lite varmare vinterridskor till Bella. Hon ska på dagridläger nu på höstlovet. Va i stallet 2 hela dagar, vi tycker nog det är lika spännande allihop.
Sen i eftermiddag ska hon på halloweenparty och efter det ska vi försöka ta oss till en husvisning. Känns som B börjar bli lite less på att kolla på hus och att vi aldrig köper nåt. Så bor vi inte i vårt "eget" hus heller. Tror det känns lite förvirrande och oroligt när man bara halvförstår vad som händer och inte har nån kontroll. Vi har ju direkt nånstans barnen kan vara om vi ska på en visning så dom måste ju oftast följa med.
Inte det värsta ett barn kan vara med om men känns inte bra att hon känner så. Eller så var hon vara tvär i fredags och ville åka till ridskolan istället. Well see.

I torsdags mös vi på iaf! Kläde oss fina och gikk på restaurang för första gången som kvartett. Vi valde Pitcher's med rustikt möblemang och pannkakor på menyn. Det ringde lite mycket i Bs (låtsas)telefon bara, samtal som hon var tvungen att ta tydligen...

YES!

Så känner man när man kommer ut från vårdcentralen med penicillin. Im chosen! Jag har konstaterat sen veckor tillbaka att jag är sjuk, jag har en infektion, lätt förhöljda värden osv osv. Det har min kropp berättat för mej. Vi tar oss i mesta möjliga mån igenom allehanda sjukdomstillstånd själva. Men ibland kan vi behöva läkarkonsten för att ge bakterierna en skjuts ur kroppen. Det är nu man ska sätta in allt man har. När läkarn frågar vad man har för symtom då säger man "vad har jag INTE för symtom?!" Halsont, hosta, trötthet, täppt, rinigt grönt OCH gult snor, tryck, roslig, you name it!
Men den här gången var det ett ultraljud inblandat...i ansiktet. För att se om mina bihålor var vätskefyllda (inte bra) eller luftfyllda (bra). Och tadam! Dom var vätskefyllda. Inte bra för då är jag officiellt infekterad men HAHA! IN YOUR FACE jag får pencilin! "Alla säger att dom har bihåleinflammation och jag säger att dom inte har det men du har det. På båda sidor."
Haaaaa, tack..Vill du bju på tårta?

Så nu ska jag bli frisk frisk frisk.

måndag en sån dag.

Vi skrotar på här med ledig måndag. Guro och V var här på förmiddagen på en kopp kaffe och sen tog vi oss ut på cykeltur.

Dom susar iväg båda två nu så d blir PW när vi är ute. Skönt var väl det för jag fikk lägga ner träningsplanerna jag hade med tjejerna ikväll. Bihålorna klonkar igen och det är en särdeles seg förkylning jag drass med. Pigg för jobb och annat men ganska slut i knopp och kropp på kvällarna. Försöker på olika vägar komma i kontakt med vårdcentralen men det är en i synnerhet saktfärdig instans med telefontider som slutar strax innan dom börjar.
Var iväg en sväng på friskis igår och då tyckte jag ändå d gikk rätt bra men det är väl d jag får igen idag.

B skulle åxå gymma lite innan vi cyklade hem.

Greger har nån höstdepression där han är lite halv ilsk.

Gaskar han inte upp sej snart så blir denna julen hans sista. Lika bra är väl det, ska bara hitta tiden att adoptera bort honom.

Gjorde kött med sås och potatis ikväll och barnen åt och åt. Det var en fröjd! "Mera kött, mera sås!" Bella hjälpte Sigge att hälla upp mjölk och dela. Det var som science fiction. Jag fikk hålla tillbaka en glädje tår. Nu kan vi med gott samvete återgå till makaroner och fiskpinnar (separata måltider) dieten resten av månaden.

Flytta på dej Roffe-Gördis här kommer Sixten på Blixten!