But first let me take a selfie


I fredags tog jag och B en sväng på stan (har jag skrivit om det här? börjar hjärnan mjölka igen? är det ett tecken?).
Anyhow, nu kör jag omvänd psykologi och tycker det är härligt att gå hemma och hoppas jag hinner fixa iordning allt innan bebisen kommer. Som ett led i detta köpte jag massa böcker som jag verkligen hoppas hinna plöja innan h*n kommer.

Vädret var (och är) ju fantastiskt så vi for hem till Mia och grillade och hoppade studsmatta (inte jag! men snart är det bara den metoden kvar).


Kortärmeväder minsann!

Idag ska vi åxå njuta av solen och jag ska aktivera mej lite mer än igår då jag mest pendlade mellan boken och korsordet. (Ja, B är så stor så det går å göra så och vila menas hon finular på. Så varför gör jag såhär igen då nu när jag äntligen börjar bli "fri" och gillar det. Oh no, dont go there girlfriend).

Ska hitta nåt att plantera pelargonerna i och inspektera rabarberna som jag hittade igår.
I år låter vi trädgården växa helt vilt för å se vad vi har å göra med så tar vi bort eller lägger till nästa säsong.


Väldigt bra för familjerelationer när man kan ha lite luft imellan och va ute. Är det nån som är grinig och tjorvar så jagar jag bara ut dom med kvasten, ja mej själv åxå.
Imorrn ska det dock bli lite sämre väder vilket passar rätt bra för det börjar bli lite svårt att öppna skåpena här för allt grus och högar med dammråttor.

Ur spår!

Kan bli en dyr mammaledighet det här. Gikk loss redan dag 2. På Lidl av alla ställen! Skulle bara ha lite bebiskläder egentligen. Så susade dit i morse och det var KÖ ut genom dörrn! Är ju nästan aldrig där å handlar men när det hänt så brukar det va ödsligt med folk.
Nu var kärringarna som galna och gubbarna stog uppställda överallt med väntande vagnar. Ord som vakta och hinner flög i luften och det var ullaredsstämning.
Jag kom inte fram med nån korg och skulle bara ha så lite så försökte smita imellan. Men nånstans mellan sport-bharna och linfröna ryktes jag väl med på nåt vis och plötsligt var min korg ( som jag tillslut insåg att jag behövde) full med allt från ljuslyktor till barnlinnen och jag stog och googlade huruvida pelargoner är svåra eller lätta att sköta och jag slog till på ett 6-pack för 59:90.
Till saken hör att vi var där igår åxå (!). Im this close to be a couponer...

En timme senare pustade jag ut i bilen och sladdade vidare till jobbet för ett ordentligt hejdå med tillhörande glassfest och tömning av skåp och 
lådor.

Fina blommor från fina föräldrar förärades jag med. Känns så underbart att ha ett sånt jobb att komma tillbaka till!! Men nu njuter jag helt och fullt av ledigheten. Nästan så jag tycker det är ok om bebisen stannar i magen några dagar till...


Möblerna är färdigmålade och det blev riktigt bra! Köpte som sagt en stor ljuslykta att ha i uterummet och med pelargonerna, nya dynor och den beställda mattan tror jag vi kan ha goa grillkvällar här.

Nu ska jag hjälpa B att hitta nappen till den döda humlan hon går runt och bär på. Gissar att den är liten och svårfunnen.

Home at last

Idag gikk jag på ledighet. Skulle harvat på tills fredag egentligen men har inte direkt blivit piggare av påsklovet då jag har sovit som en kratta och haft sammandragningar titt som tätt. Tar mej för nåt en stund och behöver sen vila. Känns som jag vill va pigg för Bs skull åxå. Hon behöver oss nu med lite energi i innan fisen kommer och tar plats.
Känns så skönt men samtidigt kommer jag sakna alla på jobbet förstås. 
Kan inte fatta att jag ska va ledig ett år nu, helt sjukt länge. Tralalala!

Lite bilder från påskhelgen.

En kaprifol ska tydligen komma här.


Våran lilla klängväxt.❤❤❤


M och Bs alster.
Premiärgrill! Flyttade ut tvättstugebordet eftersom vi håller på att måla om ute möblerna.


Sol, sol och mera sol!

Nattinatti