veckan

Igår va det full fart! Ja å flåset å Q sladdade in på Draken å gjorde våran rörelseuppgift på morgonen. det gick galant å alla barnen var uppspelta å glada efteråt. Vi va helt slut och utpumpade, men d va skitkul! Sen landade vi hemma hos mig å skrev ihop lite å käkade äpplekaka som ja hade kvar sen helgen. Efter det var det vidare till rörelsen för att redovisa å leka lite i gympasalen. När det var klart hastade vi vidare till bibblan å skrev klart seminarieuppgiften till idag. Jag avslutade dagen med en prome med Bing å älskling å sen sjönk jag ner i soffan.
Idag är det liiiite lugnare. Ska på seminarium strax å sen ska vi sitta med en uppgift i bibblan hela dan för att komma så långt så möjligt så vi slipper ha ångest imorgon när vi ska åka till ULLARED!!!! Alla e sjukt taggade, termosarna är laddade å armbågarna är vässade. Det är avstamp 06:00 i ottan.

Denna veckan händer det nåt iaf, känns som jag legat på soffan halva dagarna annars.

ciao darling ciao

vinden busar lite häär!

Nu har hösten verkligen satt klorna i vår stad.


När det är såhär ruskigt ute så är det bra att min älskling har kommit hem så vi kan sitta inne och mysa. Det blev ju inte sämre av att han hade med sig en drös med skor å fina saker från Victoria Secret.

 

Ett gäng me converseJag vill inte gå ut mer idag men snart är det skola....

ciao darling ciao

jag vill

Jag vill åka hem den 1 oktober, det är egentligen fullt upp men jag vill hem en sväng innan jobbet drar igång å allt möjligt annat. Får prata me mitt M hon han har tid annars får ja ta tåååget.


anyway that´s what I´m thinking