Giv mej styrka!

Det är lustigt (läs tragiskt) här i skolan i mellanåt. Man kan sitta på en föreläsning me en torris som e så tråkig att han/hon borde få en medalj ena dagen. Så tänker man att det kan inte bli tråkigare än så här. MEN så kommer man till en föreläsning veckan efter och då inträffar det tillsynes omöjliga. Framför en står en varelse, så ointressant och monoton att jag vill strypa mej själv med en svettig strumpa för att slippa lyssna. Och med sej har han en powerpoint me innehåll så tråkigt att man vill tugga av sej sin egen arm för att ha någonting å kasta på honom. Det blir bara ännu mer plågsamt när han försöker lätta upp stämningen med citat från Nalle Puh och Alice i Underlandet. Förstår att kotten inte vill komma ut när han hör hur jävla tråkigt det verkar vara här ute. Det var mitt måndagsgnäll, tack för mej!

Utflykt!

Idag har jag plöjt böcker till tentan menas solen strålade utanför fönstret. Det kändes inte jättemotiverande så jag föreslog för gänget att vi skulle värma lite oboj, sladda in på Subway för proviant å bege oss till hundrastgården för lite pick-nick. Sagt och gjort!M fångade dom sista strålarna till lunchen.

 Familjen Sjöstux njöt i fulla drag.

 Flippfloppan larvade i sin kokong.Bästisarna ägde rastgården och fick me alla hundar runt om på allsång.

Toppen!

Det är cigarettbyxorna jag vill ha! Zzzzz

Ginas reklam hånar mej varje gång den visas. E egentligen inte så mycke för deras kläder längre men såna där cigarettbyxor har ja velat ha i typ 2 år!! Funderar på å köpa ett par i 36 å ha som målsnöre när d ska sättas igång me träningen. Jag har även sett en kornblå transparant skjorta me som e precis den färgen som ja vill ha i vår. Skulle vart lite roligare om ja lagt in bilder på dessa kläder men ja gidder icke! Så chansen att ja orkar masa mej ner till stan å verkligen KÖPA mina guldkorn e mycket liten. Va e väl en bal på slottet.....JAG HOPPAS BYXORNA SITTER ÅT SKOGEN PÅ ALLA OCH EN VAR, AMEN.