flygplan yes yes! very much

Nu har vi antligen hittat fram till ett internetcafe. vi har ju en lite lucka i schemat sa har mitt pa dan nar knattarna ligger a sover. dom slaggar typ i 2,5 timme! till och med 5 aringarna. Men det ar kanske for att dom ska orka med skolan som dom gar till efter den vanliga skolan for att bli duktiga och komma in pa universitetet. Harda bud! har ar det iaf underbart och varmt som satiken! Vi har fatt ett stamhack dar vi hanger varje kvall a spelar skipper och dricker brezzer innan det ar dax for sangen. Maten ar ganska hyfsad. jag sa ju inte wow forra gangen heller. men en del ratter e riktigt fina. Det trakiga ar att man aldrig kan veta det i forvag eftersom man inte vet vad som e i ratterna innan man far dom pa bordet....man valjer en ingrediens som man vet att man gillar och hoppas pa det basta. 

Jag fick inte med internetsladden till kameran sa bilderna far vanta nagra dagar till(som vanligt nar man e pa resande fot) men kort har vi tagit iaf sa det finns och blir over.

Rummet e helt okej pa SK house dar vi bor. Ja och Nina ligger och fiser under samma tacke och carro har solobingen. De enda som inte e sa frascht,forutom att man inte far slanga pappret i toan utan det ska i papperskorgen, e att det ar ett ratt uppluckrat stengolv i duschen och lite sondervittrat pa sina stallen sa det kanns som att duscha i Sovjetunionen pa 30talet.

ciao darling ciao!

miljoners!

Småtrams har jag att göra denna afton. Dysthe har fått sitt iaf och räkningarna e satta på autogiro, tygskorna e inhandlade, släktsamtal och lyckönskningar check!
Kvar återstår justeringar på ett arbete, packa, packa, packa.

Våra flygtider föresten för den som e intresserad.

Svensk tid: Köpenhamn 14.55- London 15.55
London 20.10- Dubai ca 03.00
Dubai ca 05.05- Bangkok ca 12.00Soon it´s adios!

För vet ni!

jag började dammsuga lägenheten. Men vet ni vad som är roligare än å dammsuga lägenheten?! Att kolla vilka kläder man ska ta med sig till Thailand om 5 dar.

Denna shorts å linnen ska med  Kjolar och solglajjer.

 Den blå magtoppen ska nerHon ska med.
 bandana är ett måste!
 Och bikinisar i määängd!

Varm i sinne, brun inne.

Tillbax till Tuss!