Knasiga kojan

idag var vi med våra homies på Kansiga Kojan. En inomhuslekpark här i Ö-vik. Verkligen himmelriket för de lite äldre barnen att sladda runt och leka i!För B och dom andra småttingarna räckte det att bara va med och titta. B blev helt slut och somnade i min famn.
Gulle!

B och Liam hänger lite.Men kolla vilka snuttisar! B var i pratskrikartagen såpass att Liam tyckte hon va lite väl mycket tös för honom att hantera och blev lite ledsen. Bella har inte riktigt lärt sej normal samtalston än men det kommer väl.Arlene underhöll B.

Hennes lilla Nicolas var ständigt på språng!Aldrig still och pekar på allt. Han är så söt!Guro och Filip var åxå med och levde runt! Här tar dom en bananpause.

Lindsey och hennes grabbar, Ulrika och hennes lilla kille och Lina och hennes töser var åxå med men dom satt inte stilla tillräckligt länge för att fångas på bild.

Det här är verkligen det fina med att vara i en hockeyfamilj. Vi är alla i samma båt och har samma scheman så det finns alltid tid för häng. Sån tur att det är så många som har småbarn med! Tydligen inte så vanligt säjer d mer rutinerade fruarna. Barnen har alltid nån att leka med och vi mammor har alltid nån att tjöta, träna, fika, shoppa med.
Men på fredag lämnar vi mamman i oss hemma och slår klackarna i taket. Vi ska sladda ut på stan och svira runt!
Alla är så laddade och det ska verkligen bli skitkul! Tror jag har fått tag i ett bra partygäng här uppe. ;)

God afton på er!

men åhh bara åh!

Internet här uppe är ju under all kritik alltså! Det tar mej 16 svåra år att få någonting gjort. Vi har pratat med 3 och dom säjer själva att dom har kasst nät här uppe. Men släng upp en mast eller skicka iväg en satellit eller vad man gör så det blir bättre då! Det är ju diskriminering av oss norrlänningar. Hmpf!

Jag håller på att få lite ordning och reda på plattformen för kursen det är det som gör mej lite upprörd när jag blir utslängd hela tiden.
Dom andra kursdeltagarna uppfattar nog mej som väldigt hurtig och "rediga Märta". Jag skriver till kursansvarig, ordnar med feedbacken, säjer till alla hur vi ska lägga upp saker och ting och lägger till smajlisar i mina inlägg.
Haa! Vad man kan lura folk.

Nu håller datorn på med någonting. Ett förstoringsglas kretsar över ett frågetecken. That can´t be good.

Apropå förstoringsglas så kan jag tipsa om Friday night dinner. En brittiskt komediserie som går på 1an på fredagar. Mycket underhållande. Hon som är med i Black books är med i den. Torrt och skruvat.

Nu ska jag försöka ta mej inte på plattformen igen.

Laters!