vatten stan är full av vatten



Kaggen är bra armstöd tycker B. Vi sitter å myser i soffan. Yes, lugnt å stilla för en gångs skull. Efter strumpbyxejakt och både Coop å Willys, städ hos damerna å läääääätt middag. Pannkakor från frysen till B å müsli till mej så verkar vi va på samma sida trötthetsskalan.

Idag hade B tagit igen sitt bus från igår med sin partner in crime och anmält honom till fröknarna istället för att delta i buset. Ibland förvånar hon, busfrö't.
Igår hade hon och henne vapendragare nämligen fyllt igen handfatet med papper och skapa översvämning på toaletten på förskolan. D hade vart flera cm vatten på golvet och ligisterna själva va dyngsura. The waterbandits har vart i farten förr så jag blev inte förvånad när B berättade om hysset igår pch vem hon gjort det me. Ingen skugga ska falla över honom för B är säkert lika drivande. Dom 2 hade iaf helt lugnt suttit å tittat på som 2 blöta katter när fröknarna fikk moppa hela toan å ta loss en fotboll med pappershanddukar från handfatet, tillsynes utan speciell ånger. 
Men idag hade hon alltså lämnat brottets bana och angivit sin kompanjon. Bra ur föräldrasynpunkt men lite av en qvisling till kompis.😉


Skyldig eller oskyldig.

måndag en såndag

Då har våra gäster lämnat oss. Alltid lika tråkigt! Vi har haft det jättemysigt och lugnt och skönt. Hockey, spel och shopping.

Känns som vi valde rätt fadder iaf. B har kallat Marcus för pappa hela helgen. Känns tryggt.
När vi lämnat av M & B tåget så stack vi och badade. Jag passade på att simma åxå. Hejades friskt fram av familjen men var ändå efter passet som "håll mej". Ni förstår ju det är illa ställt med mej. 
Jag måste försöka hålla igång. Vill verkligen inte bli en tjock segpropp när bebisen är här. Vill va frisk å stark så fort som möjligt!
Så jag kickar igång den här veckan med ett gympass innan jobbet. Det är väl veckans träning för sen tar SHL över och till helgen vet ingen va som händer. 
Spännande med en oplanerad helg!....
Jag ska iaf fylla på vin och matförrådet...
Eftersom M har MYCKET svårt för marsvinen kommer jag ana ugglor som flår kläder (och se fram emot underhållningen) när han börjar städa och flytta runt dom. Ett säkert tecken på att nåt är på g.
Även safeat och tagit ledigt på fredag. Såååå skönt!

Nä här kan vi inte sitta. Gymmet!