Förberedelser

Idag gjorde jag och Beez får redovisning om C-uppsatsen. FY faan va vi e bra!!! Det gick kanonbra och nu är det bara opponeringen kvar imorgon. det känns som stenen som legat på mina axlar hela maj månad bara är stor som ett sandkorn nu. Sååå skönt!!!
Just nu håller jag på och förbereder mej för morgondagens partaj. Igår han jag BUSa mej och plocka ögonbrynen. Idag målar jag naglarna och BUSar en andra omgång. Det gäller att ta det i etapper när det finns en liten fis med i bilden. Förhoppningsvis hinner jag med att få ordning på mina extensions så barret inte ser ut som en risbuske.

Go go go!

Mors dag!

idag är alla mammors dag men framför allt min mamma dag! Världens bästa som alltid ställer upp och har massa tips och trix i bakfikan!

Grattis mamma du e bäst!


Jag firades även för första gången denna dag. Av lilla B fick jag en träkorg som man kan plantera i, några små burkar med godis i och en slemmig puss. Mitt hjärtas fröjd och glädje! <3

Flyttångest!

Först en bild på klänningen som utlovat. Nu ska ja bara hitta ett par skor till......Packningen har officiellt tag sin början .Fy, det är inte kul alltså! Det enda positiva är att man får rensa.
Vi fick även sålt vårt barbord lätt som en plätt. Gött!Köket är numera en förvaringsplats.

Även skrivbordet är nedmonterat.Allt ska packas ibland går d lite väl fort....Heeeyy!