Sving!

Jag är lite sugen på å ta den här banan i besittning! Jag är däremot inte sugen på att höra M stå bredvid mej och säja "Bra! Men det var ju jättebra" eftersom han bara uttalar dessa ord när han är säker på att vinna. Ja ska gå dit å tjuvträna! Ha!

Shopping nothing

Idag sladdade vi iväg till Umeå direkt efter kyrkis. Mening var att vi skulle shoppa loss lite men det blev bara en vårjacka till M. Jag har lite saker jag behöver köpa till jobbet så som regnkläder, gympaskor och kalender så det finns väl egentligen inte rum i månadens budget för andra utsvävningar spec när fsk bestämmer sej för att betala ut på måndagar och inte på fredagar.... Känns så jävla gott att d e sista månaden nu. Nästa månad får jag lön! Joahoo!!
Nu är vi på väg till Sara för å hämta Bing som lekt med sin kompis Torsten menas vi har varit borta. Tack Sara!
Imorrn blir det nog utgång för på söndag lämnar min sista vapendragare Övik. Guro och Arlene åkte hem till Oslo respektive Boston igår. Man kan inte säja nåt annat än att d är in i helskotta tråkigt att flickorna sprids för vinden!! Vi har haft d kämpegöj under säsongen! Aja vi ska avsluta med en käftsmäll iaf!