Vi har det fint

Idag åt vi middag vid köksbordet. Det händer inte så ofta. Men vi borde göra det mer. Det är så fint å sitta och verkligen prata med varandra om det ena och andra. Mitt M allså, världens finaste! Vi kommer nog aldrig släppa soffätandet helt för det är för mysigt det me. Men ska duka upp i köket oftare iaf.

Något annat som e gött är å känna den stora trött- och segheten efter igår som jag känner nu. Å verkligen vilja slänga sej på soffan istället för som förra helgen då ja låg i soffan å väntade på att himlen skulle ramla ner så det hände nåt.
Så nu blir det jag å soffan i några timmar innan det är dax för en runda me Chan å sen komma loss me kvällens aktiviteter.

race!

M var positiv på vägen till Ullis.Han klarade nästan 2 timmar. Efter att han hittat de 4 grejerna han hade på sin lista,gick han runt utan mål en stund innan han gick ut. Ja, d gjorde han.

Jag hade desto mer på min lista och fick nästan avprickat allting så jag är nöjd.
Det blev lite minigrejer, lite kläder, brödkorg, smink, nagellack, BUS, ett täcke till Bing OCH EN tomtedräkt med tillhörnade luva. Vi provade den när vi kom hem och den satt väl lite tight men jag tror det ska gå å ordna. Luvan ville Bing mest äta upp. Han fick en ny apa Geronimo och en lååång råtta med tomteluva. Julpynt slog jag till på med ja, ja trodde det skulle va mer men jag hittade mycket söta tomtar och en ängelljuslyckta b.la.
Massa kravs naturligvis med som alltid åker med ner i vagnen.Bing med Geronimo


Sista köpet blev ett minneskort!! Så nu kan jag varva dessa kassa mobilkort me lite riktiga bilder. Jag hoppas få smälla av de första korten ikväll på en spelkväll med damerna för att inviga d nya köpen. Helt hysteriskt, med andra ord och UNO utlovas.

mhm aha

I tisdags stödde vi kampen mot bröstcancer. Det är bra fina ungdomar som skapar sina alster i musikhuset.MEN, tyvärr måste jag väl säja att det inte var något för oss. Här är ett par härliga grabbar som spelade electronica. Första låten var mycket mdryckande men när det fortsatte i samma takt in på 4e låten så kände jag hjärnsubstansen rinna ut genom öronen. Vi lämnade walk-over och drog oss hemåt.