Luktar semester

Sommarn rullar på med väldigt mycket finväder faktiskt! Bella hade sommarfest förra veckan och det var en sån härlig kväll! Det är så goa föräldrar och barn som hänger med till förskoleklassen och Sigge får ha kvar Bs fina fröknar.

Som ytterligare ett tecken på att hon börjar bli stor fick hon sin första lösa tand dagen innan festen. Och på festen kom hon springande mellan fäbodarna me alla kompisarna i släptåg och tanden i handen.❤
Precis när vi skulle åka iväg på vår lilla semestertripp blev en till tand lös. Så nu vikas det som aldrig förr!

Igår kom vi hem från andra familjetrippen som gick av stapeln på Astrid Lindgrens värld. Vi hade väldigt smidigt boende i en storstuga på Vimmerby camping där vi bodde ihop men ändå isär. 

Vi gjorde parken på dagarna men på lördagen lämnade vi lite tidigare för att hinna med att bada och grilla på campingen med. Storkusinerna ville åka trampbåt också och det visade sej vara en aktivitet som uppskattades av alla inblandade. Vi som åkte med och dom som blev av med barnen runt grillen och köket..



Vi blev små allihopa och fick se många roliga föreställningar. Barnen verkade tycka att Bröderna Lejonhjärta var bäst och ville gå dit alla dagar. Väldigt spännande med draken Katla och den sista striden. B vill läsa boken nu och jag vet att ja haft den men nu är jag osäker på om den finns kvar. Vi får ta oss till bibblan annars.


Sista dagen försökte B hjälpa polismakten så att de skulle kunna känna igen en skummis el tjuv. Visar sej att det är inte d lättaste att veta hur ett tjuv ser ut..

Hon (som hon sa) tog även ett rejält snack med piraterna att dom skulle släppa kapten långstrump men förhandlingarna gikk i stå när föreställningen började.

Jag tyckte som alltid att allsången var bäst med förtjusande Kling och Klang.

Vi tackar så mycket för den här upplevelsen!!!❤❤❤



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: